Betalen

Kies zelf hoe u wilt betalen
Wij bieden alle gangbare betaalmethoden aan in onze online kassa. Kies zelf wat bij u past. Onderstaand leest u kort de kenmerken van het type betaalmethode en de invloed op het bestelproces.

iDEAL
De snelste manier om uw bestelling te betalen is door middel van iDEAL. Met iDEAL kunt u veilig, vertrouwd en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct doorstuurt naar uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL is geen registratie nodig en hoeft u ook geen account aan te maken. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

PayPal
Via PayPal kunt u eenvoudig, snel en veilig betalen. Gebruik daarvoor uw PayPal-account en betaal gemakkelijk wat u bij ons besteld heeft. Gewoonlijk krijgen wij direct de betalingsbevestiging van PayPal zodat wij uw opdracht onmiddellijk kunnen verwerken. PayPal is een veel gebruikte betaalmethode in onze webshop. Voor een betaling met Paypal rekenen we geen opslag.

Creditcard
Gemakkelijk en bewezen: Betaling door afboeking op uw creditcard (VISA of MasterCard). U geeft het nummer van uw creditcard op, de datum en het testnummer, en onze webshop verstuurt de gegevens veilig gecodeerd. Indien uw creditcard 3D-secure geactiveerd is, wordt u doorgelinkt naar de beveiligingspagina van uw bank. Een paar seconden later kan uw bestelling al worden verwerkt. De afschrijving van het bedrag van uw creditcard volgt bij verzending van de bestelling binnen 30 dagen. Voor een betaling met Creditcard rekenen we geen opslag.